20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

ÇEDAŞ ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

ZİYARETTE GELECEK YILLARDAKİ ELEKTRİK İHTİYACI İLE İLGİLİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ ZİYARETTE GELECEK YILLARDAKİ ELEKTRİK İHTİYACI İLE İLGİLİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ
Kategori Ziyaretler

Çoruh Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Artvin İl Müdürlüğü yetkilileri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette ÇEDAŞ Artvin İl Müdürlüğü Yatırım Müdürü Mustafa Yıldırım ile ÇEDAŞ yetkilileri yer aldı. Gelecek yıllardaki elektrik ihtiyacı ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Hekimoğlu, gelen konuklarını kapıda karşıladı.

Önümüzdeki yıllarda Artvin il ve ilçelerinde gelişmeye bağlı olarak elektrik altyapısı hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu. ÇEDAŞ yetkilileri Başkan Hekimoğlu’ndan ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili gerekli bilgileri aldı. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nin aktif hale gelmesinin ardından enerji ihtiyacının artacağını belirten Başkan Hekimoğlu, ilçe adına taleplerini dile getirdi. ÇEDAŞ yetkilileri de talep edilen konuları tek tek dinleyerek notlarını aldılar ve il genelinde enerji veriminin artması adına çok kısa bir zamanda çalışmalara başlayacaklarını dile getirdiler.