20.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

FESTİVAL TENİS TURNUVASI BU AKŞAM İTİBARİYLE BAŞLIYOR

TURNUVA ARHAVİ TENİS KOMPLEKSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK TURNUVA ARHAVİ TENİS KOMPLEKSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Kategori Kültür-Sanat

46. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Tenis Turnuvası bu akşam itibariyle start alıyor. Festival Spor Komitesi ve Arhavi Tenis Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilecek olan turnuvaya katılım bir hayli yoğun.

Arhavi Tenis Kompleksinde yapılacak olan turnuva için fikstür çekildi. Bu akşamdan itibaren başlayacak olan Tenis Turnuvası’nda final maçları festivalin 5.günü yani 2 Eylül 2018 Pazar günü yapılacak. Tek erkekler, tek bayanlar ve çiftler mix kategorilerinde yarışacak olan sporcuları kıyasıya bir mücadele bekliyor. Turnuvada ter dökecek sporculara şimdiden başarılar dileyen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, tüm ilçe halkını bu özel müsabakaları izlemeye Arhavi Tenis Kompleksi’ne davet etti.