14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

FESTİVALİN 4. GÜN GECE PROGRAMINDA VERİLEN KONSERLER KEYİFLİ ANLAR YAŞTTI

GECEDE ALP KURTOĞLU VE HÜLYA POLAT VE EMRE ALTUĞ SAYNE ALDI GECEDE ALP KURTOĞLU VE HÜLYA POLAT VE EMRE ALTUĞ SAYNE ALDI
Kategori Kültür-Sanat

Festivalin 4. Gün gece programında Arhavi Gösteri Merkezini dolduran kalabalıklar, verilen konserlerle muhteşem bir gece yaşadı. Sırasıyla Alp Kurtoğlu ve Hülya Polat verdiği  konserler ile keyifli anlar yaşattı. Gecede son sahne alan sanatçı Emre Altuğ oldu.

Sıra sabırsızlıkla beklenen Emre Altuğ konsersine geldiğinde ise  Arhavi Gösteri Merkezi adeta başka bir havaya büründü. Sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara izleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti.

Gecede ayrıca festival kapsamında düzenlenen sportif ve kültürel etkinliklere katkı ve desteği bulunanlara protokol mensupları tarafından plaketler takdim edildi. Arhavi doğa sporları derneği ise desteklerinden dolayı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'na teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Gece geç saatlere kadar süren konserin son bulmasıyla havai fişek gösterileri Arhavi semalarında renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Son Düzenlenme Pazar, 02 Eylül 2018 14:00