14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

ARHAVİ’DE YAPILAN OFF-ROAD OYUNLARI NEFES KESTİ

FESTİVAL KAPSAMINDA DÜZENLENEN OFF-ROAD OYUNLARI HEYECANLI ANLARA SAHNE OLDU FESTİVAL KAPSAMINDA DÜZENLENEN OFF-ROAD OYUNLARI HEYECANLI ANLARA SAHNE OLDU
Kategori Kültür-Sanat

46.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. Gün programında yer alan Off-Road Oyunları ile devam etti. Festival Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve sahil şeridindeki dolgu alanında özel olarak hazırlanan parkurda gerçekleştirilen Off-Road oyunlarında heyecanlı anlar yaşandı.

Uluslararası Arhavi Festivalinde köklü bir spor aktivitesi olarak yerini alan oyunlar, her yıl olduğu gibi bu yılda nefes kesti. Off-road için özel olarak modifiye edilmiş araçların zorlu parkurdaki hız ve dayanıklılık sınavları, bu eğlenceli spora gönül verenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Arhavi Doğa Sporları Derneğinin (ARDOS) organizasyonunda düzenlenen oyunlarda dereceye giren ekiplere ödül ve kupaları Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından takdim edildi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 03 Eylül 2018 09:26

Bu kategoriden diğerleri: FESTİVALDE ÇOCUKLAR UNUTULMADI »