14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

FESTİVAL SPOR ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YÜZME YARIŞMASI YAPILDI

YARIŞMADA DERECE ALAN YÜZÜCÜLERE HEDİYELER VERİLDİ YARIŞMADA DERECE ALAN YÜZÜCÜLERE HEDİYELER VERİLDİ
Kategori Kültür-Sanat

Beş gün boyunca dolu dolu geçen 46. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. Gün programıyla devam etti. Gündüz programında, festivalin spor etkinlikleri arasında yer alan yüzme yarışında keyifli anlar yaşandı.

İlçemiz tünel mevkiinde yer alan balıkçı barınağında düzenlenen etkinlikte birçok yaş ve kategoride yapılan yüzme yarışlarında katılımcılar dereceye girebilmek için mücadele ettiler.

Yarışmalarda derece alan yüzücülere Arhavi Belediye Başkan Yardımcısı H.Tahsin Kurdoğlu tarafından hediye ve katılım belgeleri takdim edildi.

Son Düzenlenme Pazar, 02 Eylül 2018 19:32