14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NEDENİYLE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ TOPLANTI HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

2018 – 2019 eğitim öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala güvenlik toplantısı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çok amaçlı salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, okul müdürleri ve okul servisi taşıyıcıları katıldı.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Yerebakan, yeni eğitim-öğretim döneminde okul servislerinin uyması gereken kurallar ile öğrencilerin güvenliğiyle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı. Ardından sözü devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu, okullarda uygulanacak olan program hakkında sunum yaptı. İlçe Kaymakamı Ongu ile Belediye Başkanı Hekimoğlu da sırasıyla kürsüye çıkarak yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını dilediler.

Son Düzenlenme Perşembe, 13 Eylül 2018 16:15