14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

TUNAHAN YILDIZ SATRANÇTAKİ BAŞARISINA DEVAM EDİYOR

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK OYUNCUSU TUNAHAN YILDIZ ORDU’DA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA BİRİNCİ OLDU ARHAVİ BELEDİYESİ GSK OYUNCUSU TUNAHAN YILDIZ ORDU’DA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA BİRİNCİ OLDU

Geçtiğimiz hafta sonu Ordu’da satranç turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Eylül Satranç Turnuvası adıyla gerçekleştirilen turnuvaya birçok ilden katılan milli takım sporcuları ve bireysel satranç sporcularının yanı sıra Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncusu olan Tunahan Yıldız da katıldı. Tunahan Yıldız, açık kategoride yer alan 50 oyuncu içerisinden 1.lik elde ederek göğsümüzü kabarttı.

Ordu’da gerçekleştirilen müsabakalarda oyuncuların heyecanları gözlerinden okunuyordu. Samsun, Giresun, Ordu, Antalya, Ankara, İstanbul, Trabzon, Bolu ve Sivas’tan gelen sporcularla keyifle yapılan müsabakaların ardından dereceye girenler açıklandı. İlçemiz Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncularından Tunahan Yıldız, açık kategorisinde ve 50 kişi içerisinden 1.lik elde ederek ilçeye kupa ile döndü. Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü temsil eden Tunahan Yıldız’ın milli oyuncuları ve kendinden yaşça büyük sporcuları da geride bırakarak ilçemize büyük bir gurur yaşattığını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.