14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

PROGRAM ÇELENK SUNMA TÖRENİNİN ARDINDAN HACILAR İLKOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM ÇELENK SUNMA TÖRENİNİN ARDINDAN HACILAR İLKOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018 -2019 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Arhavi Belediye Başkan Vekili Turgay Ataselim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu’nun yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmada 2018-2019 eğitim öğretim döneminin tüm öğrenci ve öğretmenler için hayırlı olmasını dilenerek, yeni eğitim öğretim döneminde ilçe genelinde öğrencilere başarılar dilendi. Ardından İlköğretim Haftası açılış programının düzenleneceği Hacılar İlkokulu’na geçildi. İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Hakkı Öztürk, Arhavi Belediye Başkan Vekili Turgay Ataselim ile kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldığı tören, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun okunan şiirle son buldu.