14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

GAZİLER GÜNÜ ANMA TÖRENİ PROGRAMI

PROGRAM ATATÜRK ANITI VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM ATATÜRK ANITI VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Resmi Törenler

Gaziler Günü Anma programı tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Hakkı Öztürk, Arhavi Belediye Başkan Vekili Turgay Ataselim, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, siyasi parti ilçe başkanları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşuyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okundu. Jandarma Astsubay Üstçavuş Bahadır Batuhan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törenin ardından törene katılan protokol üyeleri ve gaziler İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundular. Burada gerçekleştirilen programın ardından tören son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 19 Eylül 2018 13:58