14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

FATİH SULTAN MEHMET ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU FATİH SULTAN MEHMET ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri belediye başkanlığı makamını ziyaret etti. Kurum ziyaretleri kapsamında yapılan programda öğrenciler Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'na çiçek sundular. Başkan Hekimoğlu yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm eğitim camiasına bu yılın başarılı bir şekilde geçirilmesi temennisinde bulundu.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan ziyarette öğrenciler Başkan Hekimoğlu’na bugüne kadar eğitime vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür ederek bundan sonraki dönemlerde de aynı ilgi ve alakayı kendilerine göstermeleri temennisinde bulundular. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa Al, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Yıldırım, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Cemile Koşar, İngilizce Öğretmeni Pelin Poyraz ve öğrenciler Mehti Kuru (8. Sınıf), Elçin Kurdoğlu (8. Sınıf) ile Serin Yalçın (7. Sınıf) amaçlarının başarılı bir yıl geçirmek olduğunu dile getirerek 2018-2019 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlayacaklarını belirttiler. Ziyarette Başkan Hekimoğlu öğretmen ve öğrencilerden okulun eksikleri hakkında bilgiler aldı ve okulun fiziki şartlarının daha iyi seviyelere çıkarılması adına çalışmaların devam edeceğini ve eğitimde öğrencilerin faydalanması için her türlü çabalarının süreceğini belirtti. Başkanlık makamındaki programda Başkan Hekimoğlu ilköğretim haftası nedeni ile öğrencilerin yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip idareci, öğretmen ve öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Son Düzenlenme Salı, 25 Eylül 2018 11:49