21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

MUSAZADE MAHALLESİ’NDE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA SONLANDIRILIP İLÇE HALKININ HİZMETİNE SUNULACAK ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA SONLANDIRILIP İLÇE HALKININ HİZMETİNE SUNULACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları özverili bir şekilde devam ediyor. Arhavi Belediyesi’ne bağlı fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Muzaffer Çavuş Caddesi’nde yıpranmış olan yolda asfalt yama çalışması yapılıyor.

Yapımı tamamlandıktan sonra asfalt yama çalışması sayesinde çukur ve engebeler oluşmuş yoldaki sorunlar giderilmiş olacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Coşkun Hekimoğlu çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, yolun mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu. Musazade Mahallesi’nde başlatılan asfalt yama çalışması ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 27 Eylül 2018 15:53