21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

SEDAT BATUMOĞLU VEFATININ 2. YIL DÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ’NDEKİ KABRİ BAŞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ’NDEKİ KABRİ BAŞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Kategori Genel Haberler

Geçirmiş olduğu ani kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Arhavi Belediyesi Meclis Üyesi Sedat Batumoğlu mezarı başında dualarla anıldı. 45 yaşında hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Batumoğlu’nun vefatının 2. yıl dönümü programına merhum Batumoğlu’nu ailesinin yanı sıra Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Ak Parti Arhavi İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve merhumun sevenleri hazır bulundu.

Aşağı Hacılar Mahallesi’ndeki kabri başında gerçekleştirilen programda ilk olarak merhumun çocukları çiçek bırakırken duygusal anlar yaşandı. Ardından Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Sedat Batumoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünün ve acısının ilk günkü gibi devam ettiğini ve onun yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağını dile getirdi. Başkan Hekimoğlu; “Sedat Batumoğlu’nun sevenleri ile bugün mezarı başındayız. Onun hatırası olan ailesine tekrar başsağlığı diliyorum” dedi. Başkan Hekmioğlu’nun konuşmasından sonra Arhavi Yeni Cami Müezzini İsrafil Bülbül tarafından Yasin-i Şerif okunup dualar edildi. Program törene katılanlara aile tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 28 Eylül 2018 15:43