16.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

“KRON BİSİKLET” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞ KURDELESİNİ  KAYMAKAM HASAN ONGU VE BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU KESTİ AÇILIŞ KURDELESİNİ KAYMAKAM HASAN ONGU VE BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU KESTİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. “Kron Bisiklet” adıyla hizmete giren yeni iş yeri için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mahallesi Mehmet Nazif Günal Caddesi’nde hizmete giren iş yerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Hem sportif amaçla, hem de ulaşım aracı olarak ilçe halkına hizmet vermek adına açılışı yapılan işletmenin önemine değinen Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinde ötürü tebrik etti ve hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından işletme sahibi Erkan Akçelik, kendisi için önemi büyük olan bu günde başta İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen tüm konuklarına teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 29 Eylül 2018 13:07