21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

ARHAVİ BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ SEZONA HAZIR

GÜÇLÜ KADROSUYLA YOLUNA DEVAM EDEN TAKIM EFELER LİGİ’NDE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYİ AMAÇLIYOR GÜÇLÜ KADROSUYLA YOLUNA DEVAM EDEN TAKIM EFELER LİGİ’NDE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYİ AMAÇLIYOR
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-2018 1. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda ilçemizi Efeler Ligi’nde temsil edecek olan Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımımız tüm hazırlıklarını sürdürüyor. 14 Ekim 2018 tarihinde start alacak lig öncesi hazırlıklarına titizlikle devam eden takımımız Erzurum’da yapılan kampın ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin düzenlediği Voleybol Turnuvası’nda kendini test etme imkanı buldu. Kadroya katılan güçlü oyuncularla Efeler Ligi’ne sıkı bir şekilde hazırlanan takımımız Ankara’daki turnuvadan şampiyonlukla çıkarak 5-7 Ekim 2018 tarihlerinde İzmir’deki Voleybol Turnuvası’na katılacak.

İlçe Kapalı Spor Salonu Sezon Öncesi Bakıma Alındı

2018-2019 Efeler Ligi’ne ev sahipliği yapacak olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı İlçe Kapalı Spor Salonu’nda da yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon öncesi çalışmaların sürdüğü salonda dış cephenin onarımı çalışmalarının yanı sıra bina içinde duvar boyama, aydınlatma, tribün koltuk montaj ve soyunma odalarının tadilat çalışmaları yapılıyor. Ayrıca mevcut tribüne izleyici kapasitesini arttırmak adına ek tribün de ekleniyor. Tüm bu çalışmaların akabinde Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından bina çevresine yol betonlama çalışması gerçekleştirilecek. Yürütülen çalışmalar lig başlamadan tamamlanmış olacak.

Başkan Hekimoğlu: “İyi ve başarılı bir sezon geçmesini diliyorum”

Yöneticiler ve takım oyuncularının yeni sezona konsantre olduklarını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, sezonun başarılı ve sakatlık yaşamadan geçmesi dileklerinde bulundu. Büyük ve güçlü bir aile olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Hekimoğlu; “ Takımımız hem genç, hem de tecrübeli voleybolculardan oluşuyor. İddiamızı sürdürmek adına Efeler Ligi’nde yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. İyi ve başarılı bir sezon geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 01 Ekim 2018 15:29