21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

ARHAVİSPOR: 2 – HAÇKASPOR: 1 ARHAVİSPOR: 2 – HAÇKASPOR: 1
Kategori Spor
(1 Oyla)

Türkiye bölgesel amatör lig de mücadele eden temsilcimiz Arhavispor,  ligde oynadığı iki karşılaşmayı da galip tamamlayarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. Temsilcimiz, Artvin şehir stadında oynanan ikinci hafta karşılaşmasında rakibi Haçkaspor’u 2-1 mağlup etti.

Artvin İskebe Şehir stadında oynanan karşılaşmada rakibine iyi bir oyunla üstünlük kuran Arhavispor, Kerem Aydın ve Erhan Şimşek’in golleri ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.  Ligdeki puanını 6 ya çıkaran temsilcimiz, Görelespor’un ardından averajla 2. Sırada yer alıyor.