21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

İLÇE KAYMAKAMI ONGU VE ARHAVİSPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDULAR

ZİYARETTE SPOR ÜZERİNE HOŞ SOHBET GERÇEKLEŞTİ ZİYARETTE SPOR ÜZERİNE HOŞ SOHBET GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundular. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Kaymakamı Ongu ve Kulüp Başkanı Satıral’ın yanı sıra Arhavispor yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

2018 – 2019 Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup’ta ilçemizi temsil eden Arhavispor futbol takımının sezona iyi bir giriş yaptığını belirten Kulüp Başkanı Satıral, bu sezon iddialı olduklarını dile getirdi. Yeni transferlerin takıma uyumu ve zaten var olan seyirci desteğinin daha da yükselmesiyle takımda başarının kaçınılmaz olmasını dilediğini söyleyen İlçe Kaymakamı Ongu, başarı temennisinde bulundu. Başkan Hekimoğlu ise, gerek voleybolda gerekse futbolda ilçemizi başarıyla temsil eden her iki takım için yeni sezonda başarılar diledi.  Spor üzerine gerçekleşen hoş sohbetin ardından konuklar Başkan Hekimoğlu’nun misafirperverliği için teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Salı, 02 Ekim 2018 15:46