21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

4. ALLWAYS TSYD VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

TURNUVAYA ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZ DA KATILACAK TURNUVAYA ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZ DA KATILACAK
Kategori Spor

Arhavi Belediyespor Voleybol takımımız Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenecek Voleybol Turnuvası’na katılıyor. Turnuva 5-7 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Allways TSYD Voleybol Turnuvası'nda ilk maç 5 Ekim Cuma günü saat 15.00'te İkbal Afyon Belediye Yüntaş-Arkaspor arasında oynanacak. Bu mücadelenin ardından saat 17.00'de Arhavi Belediyespor voleybol takımımız ile Galatasaray karşılaşacak. Turnuvada 6 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Arkaspor-Arhavi Belediyespor, 17.00'de Galatasaray-İkbal Afyon Belediye Yüntaş, 7 Ekim Pazar günü saat 14.00'te İkbal Afyon Belediye Yüntaş-Arhavi Belediyespor, 16.00'da Arkaspor-Galatasaray maçları oynanacak. Yeni sezon öncesi son ve en ciddi prova özelliği taşıyan turnuvada voleybol severler, İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda tüm maçları ücretsiz olarak izleyebilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 03 Ekim 2018 14:33