21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

TSYD İZMİR ŞUBESİ VOLEYBOL TURNUVASI’NDA ARHAVİ BELEDİYESPOR 2. OLDU

HER İKİ TURNUVADAN DA ALNININ AKIYLA ÇIKAN TAKIMIMIZ, EFELER LİGİ’NDE ADINDAN SÖZ ETTİRECEĞİNİ GÖSTERDİ HER İKİ TURNUVADAN DA ALNININ AKIYLA ÇIKAN TAKIMIMIZ, EFELER LİGİ’NDE ADINDAN SÖZ ETTİRECEĞİNİ GÖSTERDİ
Kategori Spor

Arhavi Belediyespor Voleybol takımımız Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası’nda önemli bir başarı elde etti. 5-7 Ekim 2018 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen turnuvada Arkas Spor şampiyon olurken temsilcimiz Arhavi Belediyespor, ligin önemli takımlarından Galatasaray ile İkbal Afyon Belediye Yüntaş takımlarını geride bırakarak 2. oldu. Efeler Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala hem Ankara’da, hem de İzmir’de düzenlenen turnuvalardan alnının akıyla çıkan takımımız, ligde de adından söz ettireceğini gösterdi.

Turnuva sonrası konuşan Antrenör Ahmet Kavaz, “Her iki turnuva da çok verimli geçti. Eksikliklerimizi gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Takımımıza destek çıkan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başta olmak üzere halkımıza çok teşekkür ediyoruz. 14 Ekim 2018 Pazar günü Maliye Piyango takımı ile Efeler Ligi’nin ilk maçına çıkacağız. Ligde iyi bir başlangıç yapıp iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Desteklerinizi eksik etmeyin” şeklinde konuştu. Turnuvalardaki üstün başarılar sonucunda takımın moral depoladığını dile getiren Başkan Hekimoğlu ise, ligde de aynı performansın gösterilmesini dilediğini söyleyip lig öncesi takıma başarılar diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 08 Ekim 2018 11:22