21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

Bir süre önce Boğaziçi Mahallesi’nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Çiğdem Sokak ile Papatya Sokak’ı birbirine bağlayan 1 Nolu Sokak’ta belediyenin fen işleri ekipleri tarafından süren kilit taşı çalışmalarını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekmioğlu yerinde inceledi. Başkan Hekmioğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile Boğaziçi Mahallesi Muhtarı Cengiz Kurdoğlu da bölgede incelemelerde bulundu.

Bölgenin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ile başlayan çalışmaların ardından kilit taşı döşeme çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Hekimoğlu, yapılan çalışmanın mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 08 Ekim 2018 11:34