21.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

VOLEYBOL TAKIMIMIZ LİGİN İLK MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU ARHAVİ BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU ARHAVİ BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ
Kategori Spor

2018-2019 sezonunda Efeler Ligi’nde faaliyet gösterecek olan Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımı antrenmanını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ziyaret etti. İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu, sporcuların motivasyonlarını arttırmak, onların yanlarında olduklarını ve her zaman destek verdiklerini göstermek istediklerini dile getirdi.

Antrenman boyunca oyuncuların performanslarını takip eden Başkan Hekimoğlu, voleybolculara tatlı ikramında bulundu. Başkan Hekimoğlu’nun jestinden ötürü teşekkür eden takım Antrenörü Ahmet Kavaz, Efeler Ligi’nde ter dökecek olan takımımızın hafta sonu Maliye Piyango takımıyla oynayacağı müsabaka için antrenmanları titizlikle sürdürdüklerini dile getirdi. Ayrıca voleybol takımımızın kendi evinde çıkacağı ilk müsabaka öncesi taraftarları tribüne çağırdığını söyleyen Antrenör Kavaz, desteklerini eksik etmeyen Başkan Hekimoğlu’na tekrar teşekkürlerini iletti. Takım için zorlu maçların başlayacağını ifade eden Başkan Hekimoğlu ise, yapılacak olan müsabakaların sürekli takipçisi olacağını ifade ederek voleybolculara başarılar diledi.