20.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

TÜRK KIZILAYI KAN BAĞIŞI KAMPANYASI İLÇEMİDE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU KAN BAĞIŞINDA BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Kategori Genel Haberler

Türk Kızılayı kan verme kampanyası çerçevesinde, kan bağış tırı ilçemiz Arhavi’ye geldi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu seyyar kan alma ünitesini ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

15 temmuz Cumhuriyet meydanında kurulan seyyar kan alma aracına gelen vatandaşlar yetkililer tarafından gerekli steril ortamda yapılan çalışma ile kan verdiler. Etkinliği ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da kan verenler arasına katıldı.

Önemli bir sosyal sorumluluk görevi olarak sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunması gerektiğini belirten başkan Hekimoğlu, vatandaşları ilçemizde bulunan kan bağış noktasına gelerek kan vermelerini önerdi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 13 Ekim 2018 16:58

Bu kategoriden diğerleri: YAŞAR TURNA MEZARI BAŞINDA ANILDI »