14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

ARHAVİ SPOR SALONU EFELER LİGİNE HAZIR

TAKIMIMIZ İLK MAÇINA YARIN SAAT 14:00’DE ÇIKIYOR TAKIMIMIZ İLK MAÇINA YARIN SAAT 14:00’DE ÇIKIYOR
Kategori Spor

2018-2019 Efeler Ligi’inde Arhavi Belediyespor voleybol takımımıza ev sahipliği yapacak olan İlçe Kapalı Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları tamamlandı. Yeni sezon öncesi başlatılan çalışmalarda salonda dış cephenin onarım çalışmalarının yanı sıra bina içinde duvar boyama, aydınlatma, portatif tribün ile mevcut tribün koltuk montaj, soyunma odaları, duş, tuvalet ve hakem odalarının tadilat çalışmaları yapıldı.

Modern bir görünüşe kavuşan Arhavi kapalı spor salonu lig maçlarına hazır hale gelirken, diğer yandan ise Arhavi Belediyespor voleybol takımımız da yarın oynanacak olan ligin ilk karşılaşması için son hazırlıklarını tamamladı.

Salonda yapılan çalışmaları ve voleybol takımımızın antrenmanını ziyaret eden başkan Coşkun Hekimoğlu, artık gerek salon açısından ve gerekse takım olarak efeler ligine her yönüyle hazır olduklarının belirtti. Hekimoğlu tüm sporseverleri bu modern salonda voleybol takımımıza destek olmaya davet etti.

Türkiye voleybol efeler ligi ilk hafta karşılaşmasında Arhavi Belediyespor kendi evinde Maliye Piyango takımını ağırlayacak. Karşılaşma saat 14:00 da Arhavi Spor Salonunda oynanacak.

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »