14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59
EMEKLİ HAKİM ORHAN BİLGİN HAYATINI KAYBETTİ EMEKLİ HAKİM ORHAN BİLGİN HAYATINI KAYBETTİ
Kategori Genel Haberler

İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden Adliye eski mensubu Orhan Bilgin hakkın rahmetine kavuştu. Önemli hukuk adamı olarak tanınan ve hayata veda eden emekli Hakim Bilgin’in (82) vefatı üzerine aileye sevenleri taziyede bulunup cenaze törenine katıldı.

Arhavi Merkez Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, ailesi ve sevenleri katıldı. Kendilerini yalnız bırakmayan sevenleri aileye baş sağlığı için bu acı gününde yanlarından ayrılmadılar. Gerçekleştirilen töreninin ardından 2 çocuk babası Orhan Bilgin’in cenazesi eş, dost ve akrabalarının gözyaşları arasında Şenköy Köyü’nde kendi aile kabristanlığına defnedildi.

Arhavi Belediyesi olarak merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.