14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

BAŞKAN HEKİMOĞLU ATAMASI YAPILAN ARHAVİ TAPU MÜDÜRÜ HAKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

ZİYARET İLÇE TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GERÇEKLEŞTİ ZİYARET İLÇE TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Tapu Müdürlüğü’nde yapılan görev değişikliği ile müdürlük görevine yeni atama gerçekleştirildi. İlçemizde görevine yeni başlayan Tapu Müdürü Hakan Dinçer’i makamında ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Kocaeli Körfez Tapu Müdürlüğü’ndeki görev yerinden sonra ataması yapılıp, ilçemize gelen evli ve 2 çocuk babası Dinçer, Ankaralı olduğunu ve Arhavi’de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, bazı ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan duyacağı memnuniyeti belirtti. İlçe ile ilgili karşılıklı hoş sohbetin ardından Müdür Dinçer, kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hekimoğlu’na teşekkürlerini ifade etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 18 Ekim 2018 13:44