14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

“CANDEMİR İNŞAAT” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞ KURDELESİNİ İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI KESTİ AÇILIŞ KURDELESİNİ İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI KESTİ
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de yeni bir işletmenin daha açılışı yapıldı. İnşaat sektöründe “Candemir İnşaat” adlı işletmenin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaparken programa siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Başkan Hekimoğlu, Boğaziçi Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda açılışı gerçekleştirilen yeni işletmenin ilçe ekonomisine, Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış programı, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi Onur Candemir, kendileri için önemli olan bu günde başta Belediye Başkanı Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.