14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

4. ARTVİN TANITIM GÜNLERİ 25-28 EKİM 2018 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL’DA YAPILIYOR

ARHAVİ EKİBİ İSTANBUL’A HAREKET ETMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI ARHAVİ EKİBİ İSTANBUL’A HAREKET ETMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI
Kategori Kültür-Sanat

Bu yıl 4.sü düzenlenen Artvin Tanıtım Günleri İstanbul’da başlıyor. 25-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan etkinliğe Arhavi’yi temsilen katılacak olan kafile, tüm hazırlıklarını tamamlayarak Arhavi Gösteri Merkezi önünden yola çıktı.

Yoğun iş temposu nedeniyle şehir dışında bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, etkinlikte açılacak olan Arhavi standında ilçenin kültürel, turistik, tarımsal ve ekonomik birikimleri gerek minyatürize ve gerekse birebir örneklerle tanıtılmaya çalışılacağını belirterek Artvin’i merak eden vatandaşları ve tüm hemşerilerimizi etkinliğe davet ettiğini dile getirdi. Çekinilen fotoğrafların ardından kafile, İstanbul iline hareket etti.

Son Düzenlenme Salı, 23 Ekim 2018 13:23