14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

4. ARTVİN TANITIM GÜNLERİ BUGÜN BAŞLIYOR

İLÇEMİZİ TEMSİLEN KURULAN STANT YÖRESEL ÜRÜN, MAKET VE EŞYALARLA 25-28 EKİM 2018 TARİHLERİ ARASINDA GEZİLEBİLECEK İLÇEMİZİ TEMSİLEN KURULAN STANT YÖRESEL ÜRÜN, MAKET VE EŞYALARLA 25-28 EKİM 2018 TARİHLERİ ARASINDA GEZİLEBİLECEK
Kategori Kültür-Sanat

Bu yıl İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda 4.sü gerçekleştirilecek olan “Artvin Tanıtım Günleri” bugün başlıyor. Etkinlikte Artvin merkez ve ilçelerini kapsayan yöresel ürünler sergilenirken, tarihi ve turistik bölgelerimizin tanıtım materyalleri, afiş ve bröşürleri de yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok dikkat çeken ilçe olan Arhavi, kurulan stantlarla ve sergiledikleri yöresel ürün, maket ve eşyalarla beğeni toplayacağa benziyor.

Artvinlilerin tanıtım günleri vesilesiyle bir araya geleceği etkinlik 4 gün sürecek. Etkinliğin açılış programı bu akşam Saat: 19.00’da yapılacak. Artvin’in tüm güzelliklerinin yansıtılacağı ve Artvin kültürünün yaşatılacağı etkinlikte, Karadeniz müziğinin sevilen sesleri de sahne alacak.

Etkinlikte, tarihi ve turistik yerlerden doğal güzelliklere, spor olanaklarından bölge sanatından zanaatına, geleneksel kıyafetlerine kadar pek çok değer sergilenecek. Kurulacak standlarda fotoğraf ve videolarla Artvin bölgesi tanıtılacak.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen organizasyonun Artvin’in tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti. Arhavi Belediyesi, Arhavi Kaymakamlığı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte bu anlamlı organizasyona en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Başkan Hekimoğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti ve tüm hemşerileri İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda dört gün sürecek olan etkinliğe davet etti.