14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, GAZİLERİMİZE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLENDİ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, GAZİLERİMİZE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLENDİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu şehit ve gazi ailelerine ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İnci Köseoğlu da yer aldı.

Ziyaret Musazade Mahallesi’nde ikamet eden Şehidimiz Mürsel Özdemek ile Kıbrıs Gazisi Remzi Şahin’in ailelerinde gerçekleşti. Şehit ailelere ve gazilere manevi destek olmak adına gerçekleşen ziyarette ilçe protokol üyeleri her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını, onların taleplerini yerine getirmek adına çalışmalar yaptıklarının altını çizdiler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, onların ailelerine ve gazi ailelerine sağlıklı ömürler dilendi. İlçe protokolünü ağırlayan şehit ve gazi aileleri ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret programı çekinilen fotoğraflarla son buldu.