14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZ BU HAFTA KENDİ EVİNDE TER DÖKECEK

ARHAVİ BELEDİYESPOR – ARKAS SPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT:14.00’DA İLÇE KAPALI SPOR SALONU’NDA ARHAVİ BELEDİYESPOR – ARKAS SPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT:14.00’DA İLÇE KAPALI SPOR SALONU’NDA
Kategori Spor

Efeler Ligi’nde ilçemizi temsil eden Arhavi Belediyespor erkek voleybol takımımız, bu hafta Arkas Spor ile karşılaşacak. Ligin 3. haftasında kendi evinde ter dökecek olan takımımız çok önemli bir maça hazırlanıyor.

Ligin önemli takımlarından olan Arkas Spor ile yapılacak olan müsabaka 28 Ekim 2018 Pazar günü Saat:14.00’da İlçe Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. İlçemizi başarıyla temsil eden ve bu hafta kendi evinde mücadele verecek olan takımlarımıza destek vermek için tüm halkımız Arhavi Kapalı Spor Salonu’na davetlidir.