14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ BETONLAMA ÇALIŞMASI

SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz A. Hacılar Mahallesi’nde devam ediyor. Söz konusu bölgenin Tünel Mevki olarak bilinen ana yolda Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle start alan yol betonlama çalışması başladı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan bölgede incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İlçe Kapalı Spor Salonu önündeki yolda tamamlanan betonlama çalışmaları A. Hacılar Mahallesi’nde sürüyor. Yapılan betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren Başkan Hekimoğlu, finisher ve silindir aracı ile gerçekleştirilen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceği bildirdi.

Son Düzenlenme Salı, 30 Ekim 2018 19:04