14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

AFET EVLERİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

TAMAMLANAN AFET EVLERİ YILSONUNDA HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK TAMAMLANAN AFET EVLERİ YILSONUNDA HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK
Kategori Fen İşleri

İlçe adına önemli projeler arasında yerini alan Afet Evleri inşaatında sona gelindi. Geçtiğimiz yıllarda ilçemize bağlı köylerde oluşan doğal afetlerden ötürü mağduriyet yaşayan vatandaşlara yönelik yapılan konutun iç ve dış kısımları tamamlandı. Artvin İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihale sonucunda ve Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından kontrollük iş ve işlemlerinin sonucunda Boğaziçi Mahallesi’nde tek blok ve 6 kat üzerine 24 daireden oluşan Afet Evleri Projesi yeni görünümüyle dikkat çekiyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre 95 m², kaloriferli ve 2+1 şeklinde olan daireler yılsonunda hak sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca her bir hane için ödeme tablosunun da belirlendiğini dile getiren yetkililer, afetzedelerin ikamete başladıktan 2 yıl sonra ödemelere başlayacağını ve ödeme süresinin de 18 yıl olacağını dile getirdi. Ayrıca arsa seçim işlemlerinin ardından diğer afetzede aileler için de afet konutu projesi devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Kasım 2018 20:42