14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

“MY LİFE BAYAN KUAFÖRÜ” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN HEKİMOĞLU KESTİ AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN HEKİMOĞLU KESTİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Hizmet sektöründe “My Life Bayan Kuaförü” adıyla açılan yeni iş yeri için bir tören düzenlendi. Boğaziçi Mahallesi 7. Sokak üzerinde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra başkan yardımcısı Nail Köseoğlu, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Bayanlar için açılan yeni işyerinin ilçe adına önemli bir girişim olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibine tebriklerini iletti. Açılış kurdelesini kesen Başkan Hekimoğlu, yeni işletmenin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Keyifli sohbetin ardından işletme sahibi, kendisi için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 03 Kasım 2018 12:17