14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

FAKÜLTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK GEZİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

ARHAVİ BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA YAPILAN ETKİNLİKTE ÇİFTEKÖPRÜ VE MENÇUNA ŞELALESİ GEZİLDİ ARHAVİ BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA YAPILAN ETKİNLİKTE ÇİFTEKÖPRÜ VE MENÇUNA ŞELALESİ GEZİLDİ
(1 Oyla)

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Yerleşkesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi öğrencilerine yönelik gezi programı düzenlendi. İlçemizin önemli tarihi ve turistlik bölgeleri olan Çifteköprü ve Mençuna Şelalesine yapılan gezi etkinliği Arhavi belediyesi ve belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun destekleriyle gerçekleştirildi.

İlk etapta ilçemizde eğitim ve öğretim gören Sanat Ve Tasarım Fakültesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen etkinlikte, ilçemizin özellikle tarihi ve doğal güzelliklerini içerisinde barındıran Kamilet vadisi içerisindeki tarihi ÇifteKöprüler ve Mençuna Şelalesi gezildi.

Öğrenciler yapılan bu etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ilettiler. İlçede eğitim hayatlarını sürdürecekleri dört yıl boyunca Arhavi’yi tanımak ve tanıtacak olmaktan dolayı mutlu olacaklarını, gidecekleri yerlerde ilçenin güzelliklerini anlatacaklarını dile getirdiler.

Mimarlık fakültesi bölüm başkanı Zehra Eminağaoğlu, öğrencilere yönelik hayata geçirilen bu etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Sanat Ve Tasarım Fakültesi öğrencilerine yönelik söz konusu bu etkinliğin ilerleyen haftalarda Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik olarak, özellikle 1. Sınıf öğrencilerini kapsayan bir program daha yapılacağını ifade etti.