14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59
TAKIMLARIMIZ BU HAFTA VARLIK GÖSTEREMEDİ TAKIMLARIMIZ BU HAFTA VARLIK GÖSTEREMEDİ
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile Futbol’da Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor geçtiğimiz hafta sonu yapmış oldukları müsabakalarda varlık gösteremedi. Temsilcilerimiz bu haftaki müsabakalarda hem camiayı, hem de sporseverleri üzdü.

Voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor, Efeler Ligi 4. Hafta karşılaşmasında deplasmanda, Tokat Belediye Plevne takımına misafir oldu. Tokat Ali Yücel Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan takımımız 3-0 mağlubiyetle ayrıldı. Arhavi Belediye Spor, ligte 9. sırada yer alıyor.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 7. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı Görelespor takımı ile karşılaştı. 90 dakika sonunda toplamda 7 gol atıldı. 6-1’lik skorla tamamlanan maçta Arhavispor mağlup oldu.

Öte yandan Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi hafta sonu Yıldızlar Türkiye Finali’ne katıldı. Denizli’de gerçekleşen yarışmanın ardından ekibimiz Türkiye 4.sü oldu. İlçemizi en iyi şekilde temsil eden halk oyunları ekibini tebrik ettiğini belirten Başkan Hekimoğlu, başarılarının devamını diledi.