14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

ARTVİN VALİLİĞİ’NE YILMAZ DORUK ATANDI

VALİ DORUK GÖREVE BAŞLADI VALİ DORUK GÖREVE BAŞLADI
Kategori Genel Haberler

Valiler Kararnamesiyle Artvin’e Vali olarak atanan Yılmaz Doruk görevine başladı. Valilik önünde kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Vali Doruk’a yöresel kıyafetli öğrenciler çiçek verdi. Doruk, kendisini karşılamak için gelen kurum müdürleri ve vatandaşlarla tokalaşarak tebrikleri kabul ettikten sonra, İnönü Caddesi'ndeki esnafı gezerek selamlaştı.

Artvin Valisi Doruk kendisinin böyle coşkulu karşılanmasından büyük gurur duyduğunu ifade ederek “Artvin’de çok güzel işleri hep birlikte el ele yapacağız. Artvin ülkemizin kuzeydoğusunda çok önemli ve önemli olduğu kadar güzel bir ilimiz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Karşılama için tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.