14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

ASFALTLAMA ÇALIŞMASI MUSAZADE MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMA Prof. Dr. MAKSUT COŞKUN VE KAZIM KURDOĞLU CADDESİ’NDE YÜRÜTÜLÜYOR ÇALIŞMA Prof. Dr. MAKSUT COŞKUN VE KAZIM KURDOĞLU CADDESİ’NDE YÜRÜTÜLÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri ve İl özel idare ekiplerinin ortak çalışmasıyla  Musazade Mahallesi Prof. Dr. Maksut Coşkun Caddesi ve devamında Kazım Kurdoğlu caddesinde  asfaltlama çalışması başladı. Diğer adıyla “dağyolu tesisleri” adıyla da bilinen bölgede çalışma gece gündüz demeden  yoğun bir gayretle yürütülüyor. Asfaltlama 2 gün gibi kısa bir sürede tamamlanacak.

Yol asfaltlama çalışması ile söz konusu bölgedeki yol eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik, modern ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Vatandaşların desteği ile özverili bir şekilde yürütülen bu çalışmaların, en kısa zamanda tamamlanıp önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. Ana cadde, ara sokak demeden ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerine cevap vermeye çalıştıklarını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçe halkına şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.