14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

TEMSİLCİLERİMİZ BU HAFTA SONU OYNANACAK MÜSABAKALARA HAZIR

HAYDİ ATMACALAR SİZİNLEYİZ HAYDİ ATMACALAR SİZİNLEYİZ
Kategori Spor

İlçemizi Efeler Ligi’nde başarıyla temsil eden Arhavi Belediyespor takımımız bu hafta sonu İkbal Afyon Belediye Yüntaş takımıyla karşılaşacak. Ligin 5.haftasında deplasmanda ter dökecek olan takımımız çok önemli bir maça hazırlanıyor. Ligin önemli takımlarından olan İkbal Afyon Belediye Yüntaş ile yapılacak müsabaka 11 Kasım 2018 Pazar günü Saat:17.00’da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan futbol takımımız Arhavispor, bu hafta deplasmanda mücadele edecek. 11 Kasım 2018 Pazar günü Saat:13.00’da Erzurum takımı olan Yakutiyespor ile ligin 8.haftasında karşılaşacak olan takımımız 11 puanla 5.sırada yer alıyor. Her iki takıma da başarı temennisinde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, takımların mutlak galibiyetle ilçeye dönmelerini istedi.

Son Düzenlenme Cuma, 09 Kasım 2018 10:29