14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

BAŞKAN HEKİMOĞLU İLÇE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. İlçe Vergi Dairesi Müdürü Alper Özen, konuğu Başkan Hekimoğlu’nu makamında ağırladı.

Arhavi Vergi Dairesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette vergi mükelleflerinin ülkenin kalkınması ve büyümesindeki önemli rolünden bahsedildi. Kendisinin de aynı meslekten geldiğine değinen Başkan Hekimoğlu, eski mesai arkadaşlarıyla hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Vergi bilincinin vatandaşlara aktarılmasındaki önemine değinen Başkan Hekimoğlu, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür edip Müdür Özen ve personellere çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 09 Kasım 2018 17:58