12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

CUMHURİYET MAHALLESİ HAM YOL AÇMA ÇALIŞMALARI

Aynı anda şehrin birçok noktasında faaliyetlerini yürüten Arhavi Belediyesi Fen işleri ekipleri, ilçedeki yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmaların bir tanesi ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde devam ediyor. Bölgede Arhavi Belediyesi katkılarıyla ham yol açma çalışmaları yapılıyor.

İlçenin önemli mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesinde yaşanan yol sorununu Arhavi Belediyesi çözüme kavuşturuyor. Söz konusu mahallede Zaim’ler mevkiide bulunan bölgede ham yol açma çalışmalarını sürdüren fen işleri ekipleri, çalışmalarına ilçenin ihtiyaç duyulan diğer bölgelerinde devam edecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 26 Kasım 2018 14:00