12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29
FUTBOLDA KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYORUZ FUTBOLDA KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Kategori Spor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup’ta ilçemizi temsil eden ekibimiz Arhavispor taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız son 2 haftadır puan kaybeden temsilcimiz, Yakutiyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı da kaybederek kötü gidişe dur diyemedi.

Maça hızlı başlayan ekibimiz art arda girdiği pozisyonlar sonrasında şansızlık yüzünden 3 puan kaybederek Yakutiyespor’a mağlup oldu. Yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyen ekibimiz, Yakutiyespor’a 1-0 yenilerek Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 11 puanla 7. sırada yer aldı. Arhavispor, önümüzdeki hafta kendi evinde Araklı 1961 ile iddiasını sürdürmeye devam edecek.