12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

ARHAVİSPOR HAFTAYI BERABERLİKLE KAPATTI

ARHAVİSPOR: 0 – 0 : ARAKLI 1961 SPOR ARHAVİSPOR: 0 – 0 : ARAKLI 1961 SPOR
Kategori Spor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Arhavispor, ligin 9. haftasında Araklı 1961 Spor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Oynanan müsabakada karşılıklı ataklar sonucunda gol sesi çıkmayarak mücadele 0-0 sonuçlandı.

Geçen hafta deplasmanda Yakutiyespor karşısında aldığı 1-0 lık yenilginin ardından, bu hafta kendi evinde oynadığı karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ekibimiz, sahadan beraberlikle ayrıldı.  Bu sonuçla temsilcimiz Arhavispor Bölgesel Amatör Ligin 9. Haftasını 8. sırada ve 12 puanla kapatmış oldu. Arhavispor önümüzdeki hafta deplasmanda grubun son sırasında yer alan Sarıkamış Gençlerbirliği ile karşılaşacak.