23.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

HAM YOL AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR ARHAVİ BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEMİZ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDE SÜRDÜRÜLÜYOR ÇALIŞMALAR ARHAVİ BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEMİZ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Arhavi Belediyesi ihtiyaçlar doğrultusunda merkez ve mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde ham yol açma çalışmaları yürütülüyor.

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi'nde daha önce Arhavi Belediyesi tarafından yapılan yol betonlama ve alt yapı çalışmalarına ek olarak bölgede ham yol açma çalışmaları de ihtiyaçlar doğrultusunda yapılmaya devam ediyor. Yöre halkı yapılan hizmetten dolayı büyük memnuniyet yaşarken, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yapılan çalışma ile ilgili olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda özellikle şehrin üst kodlarında ikamet edenler için ulaşımı daha kolay hale getirmek adına ham yol açma çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Ocak 2019 14:01