18.02.2019 Son güncelleme: 18.02.2019, 1:28

BAŞKAN HEKİMOĞLU HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU

HACI TURAN BÜYÜKOĞLU, AMELİYATIN ARDINDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ HACI TURAN BÜYÜKOĞLU, AMELİYATIN ARDINDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu hasta ziyaretlerine devam ediyor. Büyükoğlu ailesinden ve ilçemizin önemli esnaflarından olan Hacı Turan Büyükoğlu, geçirmiş olduğu rahatsızlığından ötürü olduğu ameliyatın ardından Başkan Hekimoğlu tarafından ziyaret edildi.

Büyükoğlu’nun evinde gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle yoğun iş temposuna rağmen vatandaşların yanında olmaya çalışan ve hastalara moral veren Hekimoğlu, Büyükoğlu’na kısa süre içerisinde sağlığına kavuşmasıyla ilgili temennilerde bulundu. Hacı Turan Büyükoğlu ise, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere gelen tüm konuklarına teşekkürlerini iletti.