18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

Arhavi’de cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları devam ediyor. Arhavi Belediyesi’ne bağlı fen işleri ekipleri tarafından şehrin belirli noktalarında, yolların bozuk olan kesimlerinin onarılması ve böylece araç ve yaya geçişlerinin daha rahat yapılmasının sağlanması amacıyla asfalt yama çalışması başlatıldı.

Etiketler

46. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Tenis Turnuvası başladı. Festival Spor Komitesi ve Arhavi Tenis Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen turnuva Arhavi Tenis Kompleksinde yapılıyor.

Etiketler

Arhavi’de yeni bir iş yeri daha hizmete girdi. İlçemize bağlı Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” adıyla açılan iş yerinin açılış töreni, İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Çoşkun Hekimoğlu, birçok kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, ilçe esnafları ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

Etiketler

46. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Tenis Turnuvası bu akşam itibariyle start alıyor. Festival Spor Komitesi ve Arhavi Tenis Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilecek olan turnuvaya katılım bir hayli yoğun.

BAŞKAN HEKİMOĞLU, TÜM ARHAVİ HALKINI FESTİVALE DAVET EDİYOR

Geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki en köklü kültür ve sanat festivali kategorisinde yerini almış ve ulusal çapta da adını duyurmuş olan festivalimizin hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl 46.sı düzenlenecek olan Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali birbirinden değerli konuklara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 5 gün 5 gece sürecek olan Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, kültürel varlıklarımızın ve yöre insanının yaşayış tarzını yansıtan yarışma etkinlikleri ile tulum ve kemençe eşliğinde halk konseri ve müzik yarışması ile gerçekleşecek. Aynı zamanda sportif etkinlikleri ile bu yıl da adından söz ettirecek. 46.sı gerçekleştirilecek olan Arhavi Festivali’nin yine aynı coşku ve heyecanla yapılacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, tüm Arhavi halkını festivale davet ediyor.

Etiketler

İlçemizi 2018-2019 sezonunda Efeler Ligi’nde temsil edecek olan Arhavi Belediyespor Voleybol takımımız sezon açılışını gerçekleştirdi. Arhavi Şehir Stadı’nda yapılan açılış programında Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız,  takım antrenörü Ahmet Kavaz, Sporcular ve takım çalışanları yer aldı.

Etiketler

08-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında Çoruh Park'ta düzenlenen "2. Uluslararası Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı" devam ediyor. Etkinliğin 3. Günü Arhavi Kaymakamlığı ve Arhavi Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlene etkinliklerle geçti. Programda Artvin milletvekili Erkan Balta, Artvin eski milletvekili İsrafil Kışla ve Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu yer aldı.