18.02.2019 Son güncelleme: 18.02.2019, 1:28

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurum ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde başlatılan ziyaretlere bugün de Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği ve eğitim kurumları olan Atatürk Ortaokulu ile Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam edildi.

Etiketler

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor bu hafta sonu kendi evinde mücadele etti. Temsilcilerimiz yapmış oldukları müsabakalar sonucunda haftayı bir galibiyet ve bir de mağlubiyetle kapattı.

Etiketler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemiz eğitim kurumlarından Arhavi Koleji, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Yerleşkesi’ni ziyaret etti. Okullarda yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile Ak Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti.

Etiketler

Vakfıkebir Belediyesi ve Satranç Federasyonu Trabzon İl  Temsilciliği iş birliği ile 14 Şubat Vakfıkebir'in Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncusu olan Tunahan Yıldız da katıldı. Tunahan Yıldız, açık kategoride rakiplerini geride bırakıp 1.lik elde ederek göğsümüzü kabarttı. Turnuvanın ardından Yıldız, göstermiş olduğu üstün başarı ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nu ziyaret etti.

Etiketler

Arhavi Belediyesi, Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile kurum bünyesinde çalışan işçilere yönelik toplu sözleşmesi imzalandı. Belediyenin başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Belediye-İş Sendikası Rize Temsilcisi Yaşar Kaspar, Belediye Sendika Temsilcisi Osman Güney ve tüm belediye işçileri katıldı.

Etiketler

Arhavi’de gıda sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. “Loresima Cafe & Bistro” adıyla hizmete giren yeni işletme için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mahallesi Atatürk Bulvarı Sahil Caddesi’nde hizmete giren iş yerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu birlikte yaptı. Açılış töreninde Kaymakam Ongu ile Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da yer aldı.

Etiketler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu kurum ve meslek odası ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret eden Başkan Hekimoğlu’nun yanında Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Ak Parti İlçe Teşkilatı da yer aldı.