22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler (Süper) Ligi 'nin önemli maçlarından biri bugün İstanbul'da oynandı. Gururumuz, temsilcimiz Arhavi Belediyespor ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi arasında oyanan ve maçın başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan müsabakanın 5. ve uzatma setinde İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin galip gelmesiyle maç 3-2 bitti.

Etiketler

Geçirmiş olduğu ani kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Arhavi Belediyesi Eski Başkanı Musa Ulutaş mezarı başında dualarla anıldı. 55 yaşında hayata veda ederek ilçede derin üzüntü yaşatan Ulutaş’ın vefatının 1. yıl dönümü programında merhum Ulutaş’ın ailesinin yanı sıra Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, esnaflar ve merhumun sevenleri hazır bulundu.

Etiketler

ÇED yönetmeliğinin 11. Maddesi 3. Fıkrası “Proje ile ilgili inceleme değerlendirme sürecinin başladığı ve ÇED Raporunun halkın görüşüne açıldığı Bakanlık ve Valilik tarafından anons, askıda ilan, internet gibi uygun araçlarla halka duyurulur.” gereğince halkın projeye ilişkin görüş ve önerilerini Valiliğimize ve Bakanlığımıza yazılı olarak bildirebileceği ilanen duyurulur.

Etiketler

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de gerçekleştirildi. Törene Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler

İlçemiz Arhavi’de yeni bir işletmenin daha açılışı yapıldı. İnşaat sektöründe “Candemir İnşaat” adlı işletmenin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaparken programa siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Etiketler

Arhavi Tapu Müdürlüğü’nde yapılan görev değişikliği ile müdürlük görevine yeni atama gerçekleştirildi. İlçemizde görevine yeni başlayan Tapu Müdürü Hakan Dinçer’i makamında ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Etiketler

Arhavi’de modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi ile İsina Tepesi olarak bilinen bölgedeki yol boyunca çalışmalar devam ediyor.