Muhtarlar Günü Tören ve Etkinliklerle Kutlandı

Her yıl 19 Ekim tarihinde kutlanan Muhtarlar Günü, ilçemiz Arhavi’de yapılan tören ve etkinliklerle icra edildi. Atatürk Anıtı önünde başlayan törende ilçe protokolü ve muhtarlar yer aldı.

İlçemiz Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Adem Pişmişoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri,  köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayan program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu tarafından günün anlam ve önemini içeren konuşma yapıldı.

Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen programın ardından İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, muhtarlar ve programda yer alan protokol üyelerini, köy ve mahalle muhtarları onuruna verdiği yemekte ağırladı.