Buradasınız: Anasayfa

Mng İlköğretim Okulu İl Birinciliği İçin Arhavi’yi Temsil Edecek

PDFYazdırE-posta

YILDIZ ERKEKLER FUTBOL TURNUVASI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yarışma Fikstürü doğrultusunda; Arhavi İlçesinde düzenlenen İlköğretim Okulları Yıldız Erkek Futbol Şampiyonasında Mücadele eden İlköğretim okulları arasında Mehmet Nazif Günal İlköğretim okulu turnuva’nın şampiyonu oldu. 03-04-05 Ocak 2012 tarihlerinde İlçe Stadında oynanan maçlarda İlçemiz Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü C.Erdal Kahya, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Namık Köseoğlu, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler  takımların maçlarında izleyici olarak yer aldılar.

Atatürk İlköğretim Okulu, Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu, Nuri Özaltın 75.Yıl İlköğretim Okulu ve Hacılar İlköğretim Okulu’nun dörtlü turnuvada yer aldı. Yıldız erkekler futbol dörtlü turnuvada final oynamaya hak kazanan Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ile Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu takımları arasında oynanan müsabakayı MNG İlköğretim okulu 6-2 kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Müsabakalarda dereceye giren ve şampiyon olan MNG İlköğretim Okulu  Yıldız Erkek Futbol Takımı, İlçe Birincisi olarak 16-17-18 Ocak 2012 tarihlerinde Arhavi İlçe Stadında oynanacak İl Birinciliği yarışmalarında Arhavi’yi  temsil etmeye hak kazanmıştır.

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile