Buradasınız: Anasayfa

Mahsun Kırmızıgül ile Cengiz Kurtoğlu bir araya geldi

PDFYazdırE-posta

İKİ DEV SANATÇI BAŞKAN HEKİMOĞLU İLE ÇİFTEKÖPRÜ’DE BULUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Arhavi çok önemli ve bir okadar da güzel bir birlikteliğe şahit oldu. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun davetlisi olarak ilçemizin gururu sanatçı Cengiz Kurtoğlu ile dizi çekimleri için bölgede bulunan sanatçı-yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün onuruna tarihi ve doğal güzellikleri ile iç içe olan Çifte köprü’de iftar yemeği verdi. Güzel bir ortamda hoş sohbet içerisinde geçen yemekte, başkan Coşkun Hekimoğlu, Cengiz Kurtoğlu ve Mahsun Kırmızıgül güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Arhavi’ye ve bölgeye hayran kaldığını belirten Mahsun Kırmızıgül adeta keşfedilmemiş bir tabiat harikası yer olduğunu söyledi. Kırmızıgül, “Arhavi muhteşem bir doğaya sahip geleceğin turizm bölgelerinden biri olacak, böyle güzel bir memlekete daha önce neden gelmediğimi kendime soruyorum. Hele hele çok değerli sanatçı abim Cengiz Kurtoğlu gibi ülkemize mal olmuş bir şahsiyetin Arhavili olması beni bu ilçeye bağlayan bir başka güzellik. Umuyorum ki yapmakta olduğumuz dizi çalışması bölgenin tanıması ve ilgi odağı haline gelmesinde ses getirecek bir unsur olacak. Bu gece bizleri burada iftar yemeği dolayısı ile bir araya getiren Belediye başkanım Coşkun Hekimoğlu’na çok teşekkür ederim. “ dedi.

Sanatçı kişiliği ve duruşu ile her kese örnek olmuş Mahsun Kırmızıgül’ün Arhavi ve bölgede dizi çekimlerini yapması büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Cengiz Kurtoğlu “Çok önemli bir çalışma, ilçemize ve bölgemize yapılacak çalışma ile tanıtım ve turizm adına artıları olacak. Kalabalık bir set ekibi ile gelen Mahsun kardeşim uzun zaman bölgede kalacaktır. “ dedi. Kurtoğlu bunun yanında 24-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak festival ile ilgili başkan Hekimoğlu ile görüş alışverişinde bulundu. Festivalin 40. Yılı olması nedeniyle güzel geçeceğine, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteğinin tam olduğunu sözlerine ekledi. Kurtoğlu “Coşkun başkanımın özverili çalışmalarını takip ediyorum kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Böyle güzel ortamda ülkemize mal olmuş çok değerli sanatçılarımızı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Hekimoğlu sanatı ve kişilikleri ile gerçekten topluma mal olmuş Cengiz Kurtoğlu ve Mahsun Kırmızıgül gibi büyüklerimize iftar yemeği verelim dostluklarımızı pekiştirelim istedik. Arhavi son zamanlarda yapılan tanıtım ve çalışmalar nedeniyle şanslı bir ilçe olduğunu kanıtlamıştır. Bir araya gelen sanatçı dostlarımızla bunları paylaştım. Umuyorum ki gerek Mahsun bey’in dizi projesi gerekse Cengiz abimizin destekleri sayesinde Arhavi hak ettiği ilgiyi ve değeri görecektir. Bizleri kırmayıp iftar yemeğine teşrif eden sanatçı ve ekiplerine teşekkür ediyorum” Dedi.

#1 2012-08-24 10:10
Alıntı

Yorum ekle

Lütfen yorumunuzun yazının konusu ile alakalı olmasına dikkat edin.
Kişisel hakaret içeren yorumlar silinecektir.
Reklam amaçlı yorumlar silinecektir.

Güvenlik kodu
Yenile