27.05.2019 Son güncelleme: 27.05.2019, 8:08
Kategori Genel Haberler

Arhavi'de elektrik – elektronik alanında proje ve danışmanlık hizmeti vermek adına yeni bir mekânın daha açılışı yapıldı. “Anke Grup” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Yeni işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi Fatih Güney, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.